Boekingen/Inhuren

Pagina 2

Door Kees zijn vele ervaring in de voetbal wereld, heeft Kees ook een doorstart gemaakt in de voetbalwereld. Hij is veel te vinden in de voetbalvermakerij door zijn vele (persoonlijke) verhalen en ervaring. Naast het geven van commentaar van wedstrijden en het beoordelen van spelers in de telegraaf, is Kees ook in te huren voor lezingen, voetbal analyses en commentaar in de sky boxes. Tijdens de wedstrijd zal Kees commentaar geven in de skybox en een analyse geven over de spelende spelers. Verder is Kees ook te vinden bij amateurclubs, waar hij beoordelaar van jeudig talent is

lezingen

Lezingen over persoonlijke ervaring en verhalen van Kees Kist kunnen gegeven worden voor bedrijven, amateurclubs etc. Door Kees zijn inzage in de voetbalwereld vroeger en nu zal zijn verhaal erg interessant zijn. Door middel van persoonlijke ervaringen en verhalen wordt het een lezing om te onthouden.

Sport en spel

Pagina 2

Kees kist is ook veel te vinden bij amateurclubs als gast, trainer, scheidsrechter of begeleider. Om een onvergetelijke ervaring te creeren voor de jeugdelftallen is het mogelijk om kees in te huren als begeleider van het team tijdens wedstrijden, trainer, scheidsrechter of animator. Met behulp van Kees Kist leert het team nieuwe dingen en krijgt een inzage van het denken van een ex-profvoetballer.

Pagina 2

Skybox entertainment

Tijdens eredivisiewedstrijden is Kees veel aanwezig bij verscheidene clubs. Kees is ook in te huren voor het geven van commentaar, analyses voor tijden en na wedstrijden etc. Kees zijnde een ex-voetballer is erg goed in het zien van situaties en achterligende bedoelingen van acties die live op het veld gebeuren waar de meeste supportes alleen maar naar kijken. Het geven van passend commentaar en uitleg voor, tijdens, en na de wedstrijd geeft het voetbal in het stadion een extra dimensie.

Trainingen/clinics

Pagina 2

Kees zijnde een oud trainer is ook beschikbaar voor het geven van trainingen en clinics bij amateurclubs. Een dagvullend programma met een leuke en actieve training voor zowel jeugd als senioren elftallen is gegarandeerd een leuke ervaring. In combinatie met lezingen is Kees erg geschikt voor leuke evenementen bij misschien wel uw amateurclub.